In 1 dag je theorie halen?

Dat steeds minder leerlingen in 1x slagen komt vooral omdat het examencentrum het theorie-examen moeilijker heeft gemaakt. Onze professionals stomen je helemaal klaar om dezelfde dag nog het theorie-examen te halen

Bang dat het theorie examen te moeilijk voor je is?

Maak je dan geen zorgen! We leren je in 1 dag alles wat je moet weten. Geen boeken uit je hoofd leren, maar krijg dat wat echt belangrijk is om te slagen voor je theorie-examen.

 

De dagcursus kost 99 euro.

Schrijf je nu in

Je theorie binnen één dag, hoe kan dat?

Onze unieke manier van lesgeven maakt het mogelijk voor iedereen om deel te nemen en te slagen! De methode die wij ontwikkeld hebben, zorgt ervoor dat je met volle vertrouwen het theorie-examen aflegt. Door middel van ezelsbruggetjes en het vele male herhalen zorgen wij ervoor dat jij je auto theorie in 1 dag behaalt.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag, goed oplet, actief meedoet en goed Nederlands spreekt, het examen dezelfde dag haalt.

De kwaliteit en effectiviteit van onze cursus vertaalt zich ook in de hoeveelheid cursisten die slagen met maar liefst 0 fouten en de vele uitstekende beoordelingen van cursisten. Wij doen ons uiterste best zodat jij je CBR auto theorie-examen in één keer kunt halen.

HEEFT U EEN VRAAG?

Telefoon
+32 364 47 10 01
Openingsuren
Maandag10:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag-
Zondag-